Inloggen
 
 
Sponsoren en donateurs gildeweekend
Gilde Sint Lambertus, opgericht in 1398, is nog altijd een florerende vereniging. Dit blijkt uit het grote ledenaantal van meer dan 100, waarmee we landelijk gezien één van de allergrootste gilden zijn. Het gilde organiseert elke 10 jaar een groots gildefeest, een spectaculair dorpsfeest voor jong en oud. Tijdens de vorige editie in 2008 hebben duizenden bezoekers zich vermaakt op het dorpsfeest, met als hoogtepunt de optocht door het dorp met meer dan 50 gilden. Op 8, 9, en 10 juni 2018 staat een minstens even groot spektakel op het programma.

Dienstbaarheid staat hoog in het gildevaandel, daarom gaat een aanzienlijk deel van de eventuele opbrengst van het gildeweekend naar twee goede doelen. Het eerste doel is ‘Stichting Duofiets Vessem’, om de leefbaarheid van ouderen in Vessem en de Kempen op peil te houden. Het tweede goede doel is ‘WensAmbulance Brabant’, om terminaal zieken nog één keer een gekoesterde wens te kunnen beleven. Verderop in deze folder vindt u meer informatie over deze goede doelen.

Een groots gildefeest kan helaas niet georganiseerd worden zonder de enorm belangrijke hulp van sponsors. Daarom hebben een aantal sponsorpakketten samengesteld, en vragen wij u als ondernemer om uw steun bij de voorbereiding van dit dorpsfeest door gebruik te maken van een van de aangeboden pakketten. Wij zijn u zeer dankbaar als u van één van de volgende mogelijkheden gebruik wilt maken.
Donateur optiesAls extra bedankje wordt voor de onderste 3 rubrieken uw naam opgenomen in het programmaboekje, indien gewenst. Tevens ontvangt u 2 consumptiebonnen voor het gildefeest. Als lid van het erecomité worden u 2 zitplaatsen op de tribune aangeboden tijdens de optocht en massale opmars op het gildeterrein en ontvangt u 5 consumptiebonnen.
Sponsorpakketten
Voor meer info kunt u contact opnemen middels het email adres: gildefeest2018@outlook.com.
  
 
 
 
   Laatste nieuws
31 Maart 2023
Fietstocht Koningsdag

5 Oktober 2022
Koningschieten

24 Augustus 2022
Est Deinze 2022

9 Augustus 2022
Koningschild

9 Augustus 2022
Uitslagen schietcompetities

   Agenda
   Deze maand jarig
09 December - 38 jaar - Chiel van Aaken
09 December - 40 jaar - Ruud van Aaken
10 December - 40 jaar - Johan van de Wouw
13 December - 76 jaar - Jan van Aaken
13 December - 48 jaar - Bart van Hoof
13 December - 77 jaar - Wim Huijbers (dorp)
14 December - 87 jaar - Frans Mijs
14 December - 69 jaar - Tinus van Heijst
14 December - 70 jaar - Kees van Dijk
20 December - 26 jaar - Luuk Liebregts
23 December - 29 jaar - Paul Couwenberg
28 December - 39 jaar - Willem van Aaken
 Ons nieuw Gildehuis "De Guld" is gebouwd met steun van:


Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Leader
Provincie Noord-Brabant